Ahmad Iqbal Tegur Artis Di Instagram,- ‘Ada Perkara Kita Boleh Komen Atau Diam Sahaja’

Masih tular mengenai hubungan antara Ahmad Iqbal dan Dato Seri Vida yang tidak mendapat restu dari anak usahawan wanita terkenal itu sendiri.

Iqbal Sering Ingatkan Dato Seri Vida Utamakan Anak

Artikel yang disiarkan media tempatan mendapat dapat perhatian Ahmad Iqbal dan meluahkan pandangannya di ruangan komen Instagram media tersebut dengan mengatakan agar Dato Seri Vida mengutamakan Cik B dalam apa jua perkara.

“Apa yang Cik B cakap tu betul, kasihan Cik B. Kalau dengar betul-betul cara Cik B cakap, dia tak mahu berg4duh dengan saya. Dulu pernah berg4duh besar sebab Cik B terbaca mesej dalam telefon Dato Seri Vida, berkaitan kami mahu kahwin.

Cik B takut Dato Seri Vida tak pedulikan dia. Lama dia pend4m. Saya sering ingatkan Dato Seri Vida sejak dulu, apa-apa utamakan anak jangan kecewakan mereka.”

Iqbal Tegur Komen Erul Samah

Berikutan membaca luahan Iqbal di ruangan komen di Instagram media tempatan itu, Erul Samah turut berkongsi pandangannya terhadap isu tersebut.

“Mungkin bersebab kenapa dia tak nak ada ayah baru ? Mungkin ………………”

Membaca komen yang dikeluarkan bekas bintang Akademi Fantasia ke-9 itu membuatkan Iqbal untuk memberi teguran terhadap komen yang dinyatakan itu.

“Saudara Erul. Ada perkara kita boleh komen. Ada perkara kita perlu perhatikan dulu atau diam sahaja. Saudara Erul adalah orang yang punya standart, jangan rendahkan diri.

Maafkan saya menegur ya, sebab selalu saudara Erul komen saya negatif. Saya mahu lihat saudara Erul suksess. Doakan saya juga.”

Apa-apa pun semoga semuanya diselesaikan dengan baik, bak kata Iqbal perhatikan dulu atau lebih baik diam saja.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Murai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *