“Akhirnya Saya Meng4lah” – Elyana Kembali Dit4han Di Hospital Selepas Lebih Sebulan Sak1t Sehingga Tak Boleh Tidur

Sayu hati melihat penyanyi popular, Elyana yang terp4ksa dimasukkan semula ke hospital selepas kembali sak1t sejak sebulan yang lalu.

Hal ini diakui sendiri oleh penyanyi yang popular dengan lagu Kalis Rindu itu menerusi hantaran terkininya di Instagram.

Memuat naik gambar sedang berehat di sebuah bilik hospital, Elyana, 34, menjelaskan yang dia kembali mengalami kes4kitan pada badan sejak lebih sebulan lalu.

“Lebih sebulan men4han sak1t sampai tak boleh tidur. Akhirnya saya meng4lah. Hari ni masuk ub4t tah4n sak1t, steroid dan ambil dar4h.

“Ujian C0v1d-19 memang wajib. Esok periksa j4ntung. Lusa buat Pet Scan. Seterusnya kem0terapi. Bismillahirrahmannirrahim. You can do it Nana!” tulisnya.

Meninjau ruangan komen, ramai rakan-rakan artis dilihat meninggalkan kata-kata semangat dan mendoakan kesihatan dan kesejahteraan Elyana.

“Moga Allah lindungi kamu sentiasa Ell. Kami sayang kamu Ell,” tulis pelakon Elizad Sharifuddin.

“Semoga Allah hilangkan kesa4kitan mu dik,” pelakon dan penerbit Zila Jalil pula menitip doa buat Elyana.

Sementara itu, peminat Elyana turut sama mendoakan agar dia lekas sembuh dan segala peny4kit disembuhkan dengan izin Allah S.W.T.

Sekitar Jun lalu, Elyana atau nama sebenarnya Erneelya Elyana Emrizal mengejutkan banyak orang apabila mended4hkan berat badannya menyusut sehingga 35 kilogram.

Ketika itu, Elyana terpaksa di tahan di hospital bagi melalui proses memasukkan d4rah serta susu, untuk penambahan berat badan.

Terdahulu, Elyana mengumumkan yang dia mengh4dap k4nser limf0ma ketika menyertai program Gegar Vaganza 4 pada 2017.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber : Gempak 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *