Anak Bakal Jalani Pembed4han Buah Pingg4ng Hari Ini, Shahrol Shiro Mohon Doa Ramai

Pelawak dan hos, Shahrol Shiro pernah memaklumkan anak keduanya, Ismail Rifqi yang mengalami masalah buah pinggang bakal dibe.dah hari ini.

Sambil memanjatkan doa, Shahrol atau nama sebenarnya, Shahrol Azizie Azmi turut mengharapkan yang terbaik, demi kesejahteraan anak tersayang.

Shahrol menerusi perkongsian di Instagram turut menjelaskan, Rifqi bakal menjalani pembe.dahan di Pusat Perubatan Sunway, Petaling Jaya, hari ini.

“Dalam kesibukkan kerja yang perlu dilaksanakan tetapi fikiran tetap pada anak. Segera habiskan tugas dan uruskan kemasukkannya di Sunway Medical Centre.

“Ya Allah, berilah kekuatan kepada kami menghadapi ujian ini. Sembuhkanlah anakanda kami Ismail Rifqi dan berikanlah dia kesihatan yg baik. Hanya kepadamu kami meminta ya Allah.

“Buat isteriku @anna_danisha jangan ber.sed1h dan saya yakin awak seorang wanita yang kuat,” tulisnya.

Shahrol turut menitipkan harapan semoga urusan pembe.dahan dipermudahkan.

“Buat semua sahabat2, tiada apa yang kami pohon selain doa-doa yang baik dari kalian. Semoga didalam setiap lafas doa kalian, ada yang diangkat serta dimakbulkan darinya.

“Ya Allah, permudahkanlah urusan pembe.dahan buah ping.gang anakanda saya Ismail Rifqi esok pagi.

“Ya Allah, berikanlah kepada Kami kebaikan di dunia, berikan pula kebaikan di akhirat dan lindungilah Kami dari sik.sa nera.ka,” tulisnya.

Sebelum ini, Shahrol memaklumkan doktor mengesahkan Ismail hanya memiliki satu buah ping.gang sejak lahir.

Bagaimanapun, keadaan buah ping.gang anaknya itu dikatakan tidak berapa baik dan terpaksa menjalani rawatan segera selepas doktor mendapati ada bahagian yang beng.kak pada or.gan berkenaan.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber : Media Hiburan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *