Bapa Siti Sarah Turut Bersedih, Namun Enggan Ditemubual

 

Siti Sarah masih belum sedar dan berada di di Unit Rawatan Rapi (ICU) sejak Jumaat lalu, bapa kepada penyanyi penyanyi itu iaitu Raisuddin Hamzah turut bersedih dan bimbang dengan keadaan anaknya.

Bagaimanapun, pengurus Siti Sarah iaitu Nana Mohd Rom memaklumkan bapa penyanyi itu memohon maaf kerana enggan ditemu bual oleh mana-mana pihak media buat masa ini.

BACA: “Saya Dah Rasa Takda Harapan Tapi Allah Bagi Keajaiban”

“Kami di pihak pengurusan sedia maklum akan keadaan Raisuddin yang juga tentunya sedang bersedih dengan keadaan anaknya.

“Dia ada memaklumkan tentang perkara itu kepada kami, tetapi minta semua pihak terutama media untuk menghormati keputusannya enggan ditemu bual buat masa sekarang.

“Cukuplah anda semua tahu bahawa dia sebagai bapa tentunya teramat sedih dengan keadaan Sarah dan mengharapkan yang sama, agar ada perkembangan yang positif dan mahu menyaksikan Sarah sihat seperti sedia kala,” katanya.

Semalam, Shuib memaklumkan isterinya sudah ditiarapkan dengan paru-paru boleh kembali normal dan bekalkan oksigen dalam badan.Menurut Shuib lagi, doktor juga memberitahu ada sedikit darah beku di paru-paru isterinya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook@Info kita

Sumber : rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *