‘Ckup Berju4ng Smpai Sini..’ Papa Dah Takde Syang, Terlalu Cpat Dia Prgi TnggaIkan Kami.

Shah Alam : Dikala ke.s harian semakin naik yang mana semalam sahaja negara mencatat k.es harian tertinggi, akhbar kosmo meIaporkan ke.s jngkitan C0VlD19 hari ini.

Pe.cahan rek0d lagi selepas mencatatkan 17,405 ke.s baharu yang menjadikan jumlah keseluruhan k.es posltif C0VlD19 sebanyak 1,061,476 ke.s.

Hari hari kes kema.tian aklbat pndemik ini, keluarga kehiIangan anak, adik kehiIangan abang , isteri kehiIangan suami dan anak anak kehiIangan ayah, tak kvrang juga anak anak menjadi yatlm platu.

Bagi keluarga Allahyrham Shahdam dia mula disahkan posltif C19 jenis (VlRU$ DELTA) pada 16 julai lalu dan terpksa dirwat di Hspital kerana mengalami kuvrang da.rah putih.

Hari ke hari semasa dirwat kesihatannya semakin mer0sot, s.ebak melihat gambar dan video yang dim.uat naiknya yang dia terlalu rindu mak, isteri dan anaknya.

Hanya video pengvbat rindunya setelah hampir 10 hari dirwat Shahdam prgi jua, berita sedlh ini dim.uat naik oleh isterinya Puan Ariana.

Innaalilahiwainnailaihir0jiun, damailah di sana kekasihku, semoga allah am.punkan d0samu,terima kasih cintaku kerana pernah mencintaiku mencintai anakmu.

Terlalu byk kenangan kita, rindu mama dan anak serta ibu tak berhjung, tak dpt di Iuah lagi tk dpt di peIuk di c.ium smpi akhir.

Beruntung nya papa mninggal syahld tnpa d0sa, mama harus kuat demi anak kita.

Redha atau tldak, mama kena terima hakikat ini, prgilah dgn tenang, papa dh cukup berjvang smpi sini. – Puan Ariana.

Turut mem.uat naik kisah sedlh ini adiknya Eyda ” Alhamdulillah selesai sudah pekebvmian arwh abang.

Sekiranya dia ada mengeciI kan hati sesiapa atau ada berkata menylngung perasaan sesiapa hrap kalian ma.af kan dia halal kan makan minum dia.

Selama mne dia bersama sesiapa pun sekirnya dia ad berhvtang dengan sesiapa yg perlu diselesaikan boley hubungi saya adik dia,atau pm masanger saya.

Saya harap abg sye tenang kat sna, smoga r0h nye dicucvri rahmat dan ditempatkan dikalangan para solehin, insya allah aminn -Eyda.

Semoga Puan Ariana dan anknya tbah,  Yang Maha Esa lebih sayangkan arwh. semoga r0hnya tenang disana. Al fatihah.

 

Sumber: fb Eyda Bebeb ,mt

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv

Sumber : Dbongkar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *