“Dekat 2 Minggu Tunggu, Mana Surat Sam4nnya?” – Che Ta

Enggan mengambil pusing mengenai kemelutnya dengan pengacara kontroversi Azwan Ali, pelakon Rozita Che Wan berkata dia hanya menunggu surat s4man daripada peguam Azwan.

Katanya lagi, dia sudah menunggu hampir dua minggu namun tiada surat s4man tiba. Ujarnya lagi, buat masa ini dia mengambil pendekatan untuk tunggu dan lihat berhubung isu s4man tersebut.

“Buat masa ni saya malas nak fikir. Saya tunggu saja surat saman daripada dia. Dah dekat dua minggu juga saya menunggu. Terserahlah apa pun dia nak buat. Nak membebel ke, melalak ke, merentan seorang diri ke, ikut dia lah,” katanya.

Che Ta berkata lagi, sebaik sahaja tiba surat s4man daripada pihak Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA, giliran dia dan peguamnya juga akan lakukan perkara sama.

“Saya dan peguam memang lama dah tunggu. Sam4n sampai je, terus kami pun akan hantar surat sam4n balas juga,” ujarnya.

Semalam, Diva AA dikhabarkan membuat lap0ran p0lis terhadap Che Ta yang did4kwa menulis kenyataan f1tnah terhadapnya hingga mer0sakkan reputasinya.

Tunggu dulu, anda pasti tidak ingin ketinggalan untuk baca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook@Info kita

Sumber : rotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *