“Dia mer4yu, snggup cium kaki..” Gadis Cantik Tiba2 B4tal Nikah Dgn Ustaz. Rupanya Ini Punca Sebenar

Seorang gadis jelita di  Indonesia meraih simpati pengguna media sosial apabila berkongsi kisah dirinya yang hampir berkahwin dengan seorang ustaz di kota suci Mekah tetapi dibatalkan pada  saat-saat akhir.

Menurut portal berita Suara.com, rakaman video yang dimuat naik dalam  akaun TikTok @milkiyahamira  mendedahkan gadis tersebut membatalkan perkahwinannya selepas mengetahui bakal suaminya sudah beristeri.

VIDEO:

“Saya pernah dila.mar oleh seorang ulama tersohor dari Batam dan kami sepatutnya bernikah. Namun, tiga bulan sebelum majlis pernikahan, saya nekad membatalkan perkahwinan kami.

“Dia mera.yu-rayu agar saya mengubah fikiran sehingga sanggup men.cium kaki saya tetapi saya tidak boleh menerima kenyataan di.tipu untuk menjadi isteri kedua,” tulis keterangan video itu.

Tambah gadis itu, dia tidak sanggup bermadu dan bukanlah seseorang yang mahu membina rumah tangga dengan meram.pas suami orang.

Keputusan te.gas gadis itu mendapat pujian netizen yang percaya jodohnya pasti lebih baik daripada suami orang.

“Anda sangat luar biasa kerana memilih untuk tidak saling menyakiti kaum hawa. Pasti ada jodoh lebih baik menanti,” komen seorang pengguna TikTok.

“Anda cantik dan memiliki keperibadian yang bagus. Jodohnya juga harus orang yang baik-baik tanpa perlu berebut,” tulis seorang lagi.

Komen Netizen:

“luar biasa tidak menyakitkan hati”

“Kejujuran dan kepercayaan sangat penting”

“kekal sampai ke jannah”

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber:kosmo  via Tiktok milkiyahamira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *