Faizal Azumu Buka Mulut Soal Dakw4an Berkahwin Dengan Erra Fazira

Awal pagi tadi, Murai.my melaporkan terdapat dakw4an daripada seorang pengguna Twitter kononnya pelakon, penyanyi dan pengacara, Erra Fazira telah berkahwin dengan Dato’ Seri Ahmad Faizal Azumu yang juga merupakan Menteri Belia dan Sukan.

Berita P4lsu! 

Menjawab persoalan tersebut, menerusi laporan yang disiarkan oleh Astro Awani, Faizal mengesahkan bahawa dakw4an tersebut adalah p4lsu semata-mata. Malah beliau turut menyifatkan tindakan individu yang menularkan di laman Twitter itu sebagai sesuatu yang tidak bertanggungjawab.

“Menteri Belia dan Sukan, Datuk Seri Faizal Azumu [ @faizalazumu ] mengesahkan kepada Astro Awani bahawa info yang tular ini adalah p4lsu” lapor agensi berita itu

Erra Nafi Tamatkan Status Ibu Tunggal 

Sebelum itu, Erra terlebih dahulu tenang menepis dakw4an tersebut dengan memuatnaik foto terkini nya berbasikal bersama rakan-rakannya . Dalam kapsyen yang ditulis turut berkias akan sikap mereka yang bercakap mengenai perkara yang tidak benar.

“Apooooo(Apa)..tak habis-habis cerita pasal kahwin ini. Apa pun, orang suka untuk berkata, jadi biarkan mereka seronok dengan berkata-kata” tulis Erra

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erra Fazira (@errafazira)


Sekadar info, Faizal yang berasal daripada Ipoh, Perak telah berkahwin dengan Datin Seri Dr. Nomee Ashikin Dato’ Mohammed Radzi. Hasil perkahwinan, pasangan ini dikurniakan dua cahaya mata.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: Murai 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *