“Mengarut Betul,”- Sumber Terdekat Nafi Erra Dah Kahwin Dengan Faizal Azumu, Tapi Gosip Mengatakan Erra Dah Kahwin Mengarut Betul!”

Semalam, kecoh di laman sosial Twitter apabila nama primadona filem Melayu, Erra Fazira did4kwa kini bergelar isteri kedua kepada seorang ahli politik.

Menerusi ciapan yang dihantar oleh seorang netizen, Erra dikatakan telah mendirikan rumah tangga dengan pertanyaan: “Bini pertama tahu tak tu?

Bagaimanapun, menurut sumber terdekat, Erra masih lagi belum mendirikan rumah tangga dan gosip yang sedang bertebaran di laman sosial dianggap satu perkara yang meng4rut.

“Apa yang saya tahu, dia (Erra Fazira) masih belum berkahwin seperti yang digembar-gemburkan. Dia selalu bercerita tentang hal peribadinya kepada saya dan tidak pernah pun dia bercakap soal ini (kahwin).

“Kalau sekadar berkawan, saya kurang pasti. Tapi gosip mengatakan Erra dan kahwin meng4rut betul,” katanya kepada Gempak.

Bagaimanapun, usaha Gempak untuk mendapatkan maklum balas daripada Erra dan Faizal gag4l kerana masing-masing tidak menjawab panggilan telefon mahupun pesanan Whatsapp yang dikirimkan.

Pelakon filem Pasrah itu pernah mendirikan rumah tangga dengan produser, pengarah dan penyanyi Datuk Yusry Abdul Halim pada 2003. Bagaimanapun Erra dan Yusry berpisah pada 2006.

Kemudian, Erra bernikah dengan Engku Emran pada 2007 dan dikurniakan seorang cahaya iaitu Engku Aleesya,12. Namun, Erra dan Emran berpisah pada 2014.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: Gempak 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *