Patutnya Berkhatan Hari Ini, Bayi Nazrief Nazri Dis4hkan P0sitif C0v1d-19! – “Rsa Nk Ikat Nurse Kt Pkok Ada Krengga”

Pelakon Nazrief Nazri dan isteri, Aziatul Aqma Hamdan sed1h apabila anak lelaki mereka, Noah yang sepatutnya dijadualkan berkhatan pada hari ini dis4hkan p0sitif virvs C0v1d-19.

Kongsi Aziatul Aqma menerusi akaun Instagram pada Khamis, anak lelaki mereka hanya mengalami simpt0m berkahak.

“Sepatutnya hari ini berkhatan Noah, tapi sedihnya anak saya dis4hkan p0sitif C0v1d-19. Saya dan suami negatif.

“Noah kuat sangat, buat PCR semalam tak menangis langsung sampai doktor pun pelik dan Noah tak ada simpt0m, cuma berkahak sikit je.

“Dan Noah sampai sekarang tak meragam atau men4ngis. Mommy je yang men4ngis bila dapat tahu,” katanya.

Aziatul Aqma turut berpesan agar petugas kesihatan turut berwaspada dan sentiasa menjaga Standard Operasi Prosedur (SOP) bagi mengelakkan perkara tidak diingin sepertinya berlaku pada masa akan datang.

“Doakan Noah cepat sihat ya. Lepas tu nak pesan, nurse kalau nak jalankan tugasan please follow SOP. Saya faham nurse ger4m dengan Noah, tapi situasi sekarang bukan masa untuk ger4m dan gom0l baby sesuka hati.

“Tak cukup dalam bilik, dekat kaunter nak bayar bil pun nurse datang pegang-pegang Noah. Nasib Mommy cepat-cepat buat muka bitchy time tu.

“Rasa nak ikat nurse dekat pokok ada kerangga je sekarang ni,” tegasnya.

Nazrief, 29, dan Aziatul Aqma berkahwin pada 15 November 2019 di The Seavoy House, Titiwangsa, Kuala Lumpur dan menimang cahaya mata sulung mereka pada 19 Julai lalu di sebuah pusat perubatan di Putrajaya.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber : Gempak 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *