Peguam Syura, Lan Solo & Isteri Mahu Bincang Selesai Luar Mahk4mah Kes Sam4n Siti Nordiana

Minggu lalu kemelut antara Siti Nordiana bersama Lan SoloSyura Badron serta tiga lagi individu memasuki episod baru apabila Nana menuntut permoh0nan maaf menerusi media serta memb4yar RM500,000 setiap seorang.

Terbaru, lima sekawan tersebut kini menggunakan khidmat guaman berbeza dimana Syura, Lan Solo dan isterinya, Sheila Hassim diwakili pegu4m sama iaitu Muhmmad Hafiz dan Alan Razak.

Sementara itu, dua lagi individu iaitu Aida G dan jurusolek Aida G dan pegawai perhubungan awam syarikat rakaman FMC, Sam Samin, masih tidak diketahui siapa pegu4m yang akan mewakili mereka.

Menurut Hafiz, mereka sudah pun memfailakn memorandum kehadiran di Mahk4mah Sesyen Kuala Lumpur Isnin lalu dan dalam proses melengkapkan penyataan pembel4an terhadap tuntutan Siti Nordiana.

Dalam pada itu, Hafiz memberitahu kemungkinan kedua-dua pihak peguam akan berbincang untuk mediasi di luar mahk4mah selepas proses memfailkan kesemua penyataan.

“Buat masa sekarang, tiada perkembangan lain yang boleh dikongsikan. Bila kami dah selesai failkan penyataan pembelaan, barulah kami akan maklumkan apa intipati penyataan tersebut.

“Mungkin pihak kami dan peguam yang mewakili Nana akan berbincang mengenai kebarangkalian untuk mediasi di luar mahk4mah selepas pihak Nana memberia jawapan kepada penyataan pembel4an,” katanya.

 

Tunggu dulu, anda pasti tidak ingin ketinggalan untuk baca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook@Info kita

Sumber : Rotikaya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *