Pelawak popular did4kwa cerob0h rumah bekas teman wanita, Sekali Ini Penjelasan Beliau

PETALING JAYA – Seorang wanita membuat laporan p0lis mend4kwa bekas teman lelakinya yang juga seorang pelawak popular tanah air mencer0b0h kediam4nnya di sebuah kondominium di daerah ini, kelmarin.

Menurut sumber, wanita berusia 28 tahun yang menjalankan perniagaan online itu mend4kwa kejadian berlaku sekitar pukul 7.30 malam ketika dia berada di rumah seorang diri.

“Pelawak tersebut did4kwa masuk ke rumah wanita itu yang tidak berkunci selepas pembantu rumahnya keluar lalu menyel0ngkar barang-barang rumah seperti mencari sesuatu.

“Tindakan itu menyebabkan wanita terbabit berasa tidak selesa dan teranc4m lalu menghalau pelawak itu keluar dari rumahnya

“Wanita itu mend4kwa pelawak tersebut bertindak demikian kerana mengesyakinya membawa balik lelaki lain di rumah berkenaan,” ujarnya kepada Kosmo! hari ini.

Kata sumber itu lagi, berikutan itu berlaku pertengkaran antara kedua-duanya sehingga mendatangkan bunyi bis1ng dan perbu4tan mereka telah ditegur oleh jiran sebelum pelawak itu beredar.

Sementara itu, Ketua P0lis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Fakhrudin Abdul Hamid ketika dihubungi mengesahkan ada menerima laporan daripada wanita tersebut semalam.

Jelas beliau, kedua-dua individu terbabit dimaklumkan tidak mahu memanjangkan kes tersebut dan memilih jalan untuk berdamai.

Terdahulu, wanita tersebut memuat naik gambar pelawak berkenaan di IG Story sambil meluahkan rasa rimas dengan mend4kwa masih lagi dig4nggu oleh lelaki itu.

Bagaimanapun, gambar berkenaan sudah dipadamkan selepas beberapa minit memuat naik gambar tersebut.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber : Utusan online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *