Peminat Kumpulan K-Pop BTS H1na Pemerg1an Siti Sarah, Shuib Dipersalah Tak Buat Family Planning

Di saat semua warga laman sosial berduka dengan pemergian Siti Sarah Raisuddin yang bertarung nyawa 5 hari untuk hidup, muncul satu komen yang dilihat kurang sopan.

BACASiti Sarah Meninggal Dunia, Takziah Buat Shuib Sekeluarga

Melalui komen yang ditinggalkan ketika sesi live pengebumian arwah Siti Sarah itu, ternyata ia mengundang rasa kurang senang beberapa pengguna laman sosial yang lain.

Malah menurut pengguna laman twitter dengan nama @yusrilfirdaus07, apa yang dilakukan oleh individu tersebut adalah sesuatu yang toksik dan tidak sepaturnya berlaku.

Tidak dinaf1kan, peminat kumpulan K-Pop memang terdapat di seluruh dunia namun tidak dinaf1kan juga memang ada yang terlampau fan4tik dan sentiasa merasakan kumpulan muzik mereka paling bagus.

Pemergian Siti Sarah merupakan salah satu berita yang mendapat perhatian lebih-lebih lagi ketika angka bilangan kes yang tidak terkawal ketika ini.

Sementara itu dalam satu perkembangan lain, seorang pengguna laman sosial kelihatan sungguh lantang menyuarakan pendapatnya dengan apa yang terjadi kepada keluarga Shuib.

Menurut luahan akaun tersebut, dia mempersalahkan Shuib kerana tidak membuat perancangan keluar dengan rapi sehingga menyebabkan isterinya mengandung dan men1nggal.

Ternyata perkara tersebut mengundang reaksi marah di kalangan netizen.

Sebenarnya lebih baik diam jika tidak ada benda baik yang nak diucapkan. Kalau nak bercakap pun, biarlah ada batasan dan hormatilah keluarga arw4h yang baru keh1langan insan tersayang.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook@Info kita

Sumber :gulapop

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *