‘Sampai Bila Kita Mampu Bertahan Dari C0vid Ni?’ – Ini Keputusan Ujian Saringan Wawa Dan Anak-Anak Setelah Aeril Disahkan P0sitif

Sebelum ini, pelakon Aeril Zafrel memaklumkan kepada umum berhubung dirinya yang disahkan positif cov1d-19 buat kali kedua. Menurutnya lagi, dia hanya duduk di rumah sahaja dan tidak merayau kemana-mana tanpa tujuan penting.

Sehubungan itu, Aeril Zafrel turut khuatir dengan keadaan isterinya, Wawa Zainal dan anak-anak yang tinggal serumah bersama.

Difahamkan, sejurus Aeril disahkan positif cov1d-19, Wawa dan anak mereka segera melakukan ujian saringan serta memisahkan tempat tidur dengan suaminya. Terkini, Wawa memaklumkan dia dan anak-anaknya disahkan negatif setelah melakukan ujian saringan tersebut.

Alhamdulillah, swab semalam Wawa dan anak-anak negatif. Allah masih lindungi syukur ya Rabb. Cuma kadang-kadang t4kut. Sampai bila kita mampu bertahan dari cov1d ni ya Allah. Risau sangat, adik beradik Wawa, anak saudara, ada yang positif. Doakan k3sembuhan mereka. Cepat la habis cov1d, Kau angkat la virus ni ya Allah. Tak tenang dah kita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)


Sumber: Wawa Zainal

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Info kita

Sumber : Ohbulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *