Selepas Uqasha Dipuji Cantik Bagai Bidadari, Sekali Netizen Pula Masuk Bagi Komen Biad4p ni, Buat Ramai Ger4m.

DILEMPAR kata-kata negat1f daripada orang ramai bukan lagi perkara asing buat barisan selebriti tempatan.

Kini, lebih teruk kerana netizen semakin berani menulis perkataan kes4t dalam ruangan komen dan InstaStory selebriti bukan kegemaran mereka.

Turut menjadi mangsa baru-baru ini ialah si cantik Uqasha Senrose apabila ada yang menggelarnya dengan panggilan ‘b4.bi’. Rasanya baru sahaja dia dipuji lawa dan berseri-seri dengan busana kempen seleksi akad nikah, tiba-tiba dia kena kvtuk.

Perkara tersebut terjadi dalam sesi soal jawab InstaStory dan individu tersebut dengan k4sar bertanyakan bila Uqasha akan menu.tup av.rat.

“Bila hendak menu.tup av.rat b4.bi,” tulis individu berkenaan.

Tidak tahu sama ada salah ejaan atau sengaja, namun tunang kepada Kamal Adli tetap membalas pertayaan kas4r itu seadanya

“Takutnya ser4mnya,” tulis Uqasha.

Sabarlah ya Uqasha. Nanti bila sudah menutup av.rat pun orang tetap meng4ta.

Namun itu Uqasha tetap sabar walaupun di komen sebegitu bi4dap oleh individu berkenaan.

Nik Zaris Uqasha Binti Nik Sen atau lebih dikenali sebagai Uqasha Senrose merupakan seorang pelakon dan model wanita Malaysia Beliau merupakan kakak kepada Nelydia senrose. dan kakak kepada bekas juara Dewi Remaja 2015 iaitu. Raysha Rizroze. Beliau terkenal menerusi watak lakonannya sebagai Melati dalam filem sulungnya, paku puntianak (2013) dan sebagai Nurin Areesa dalam drama adaptasi novel, iaitu Tundukan playboy itu bersama Hafidz Roshdi. Beliau kemudiannya muncul dalam satu lagi drama adaptasi novel, iaitu Hero Seorang cinderella. bersama Faruza dan Fattah Amin. Beliau juga telah muncul dalam drama adaptasi novel Rahsia Hati Perempuan. sebagai Arissa bersama sama Hisyam Hamid, Fikry Ibrahim dan Mira Filzah.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber : KOSMO 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *