“Siap Buat 3 Plastik Untuk 3 Hari,” – Elly Mazlein Sudah ‘Packing’ Untuk Prsediaan Bersalin, ‘Baby Kadang Suka Keluar Awal.’

Selebriti versatil, Elly Mazlein dilihat sudah pun membuat persiapan akhir sebelum bersa.lin anak keduanya tidak lama lagi.

Menerusi Insta Stories yang dimuat naik pada Jumaat, penyanyi Bungaku Bakawali ini dilihat sedang menyiapkan barang keperluan diri serta bayi lelaki yang bakal lahir.

Kata Elly, dia membuat persediaan awal bagi sebarang kemungkinan.

“Sentiasa siap-siap awal dan letak dalam kereta. Baby kengkadang suka keluar awal. Dalam beg ni dah siap kelengkapan bayi untuk bagi pada nurse,” tulisnya.

Elly pada masa sama turut menyenaraikan antara barangan yang bakal di bawa ke hospital.

“Satu plastik dah siap letak pampers, barut, baju, stocking, towel, minyak, barang mandi baby dan lain

“Kak Lina siap buat 3 plastik untuk 3 hari, senang tak kelam-kabut nanti,” jelasnya.

Sementata itu, Elly turut berkongsi video antara barangan bagi dirinya juga.

“Dalam beg besar pulak, barang keperluan Kak Linalah dan standby juga barang baby worry ada yang tak cukup.

“Biar bawa banyak dari tak cukup. Huru-hara dik… Biyo orang kata macam nak pindah dok sepital. Asalkan tak mengelabah tombol pintu barang tak cukup.

“Time tu Kepommm bole jadi singa Lion King dik,” tulisnya lagi.

Elly sebelum ini memberitahu dia sudah pun cuti bersalin dan memohon ramai mendoakan yang terbaik.

Terdahulu, hos program Lagu Cinta Kita itu mendirikan rumah tangga dengan seorang guru asal Kelantan, Mohamad Azlan Che Nuh, pada 18 Januari 2020.

Elly sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga dengan pengarah, Azmi Hatta pada 9 November 2014 dan bercerai setahun selepas itu.

Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan seorang cahaya mata, Putri Sara Sefhia yang kini mencecah usia 5 tahun.

Dalam satu hantaran terkini di Instagram, Elly sudah memuat naik fotonya yang berada di hospital, sekali gus memberi bayangan dia bakal bersa.lin tidak lama lagi. Moga dipermudahkan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💋SaraAzlan💋 (@iamellymazlein)

Komen Netizen 

“Allah permudahkan segala urusan melahirkan anak dan diberikan kesihatan sihat walafiat buat ibu dan anak. Aamiin”- Netizen 

“Semoga dipermudahkan segala urusan kak kepommm “- Tulis lagi warganet

“Kita kasi love tanak kasi apiii semoga Allah pmudahkan segala urusan kak pom pom”- Netizen

“moga Allah mudahkan @iamellymazlein bersalin dgn mudah dan selamat serta baby dan ibunya sihat…aamiin”- Netizen

“Semoga kak kepom selamat melahirkan baby yg comel n sntiasa dlm lindungan allah.”- Tulis lagi warganet

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber: Media Hiburan 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *