Roslan Shah Mimpi Kahwini Vida, Mohon Maaf Pada Iqbal, Sekali Ini Respon Iqbal

Artis versatil, Roslan Shah memaklumkan telah menghubungi jutawan kosmetik Datuk Seri Vida bagi menjelaskan kekeliruan terhadap pended4han bermimpi mengahwininya semalam.

Jelas Roslan, tidak terlintas di fikirannya untuk mencari publ1siti mur4han atau strategi pemasaran sekali gus menganggap ia hanya mainan tidur.

“Maaf kata, Cik Lan hanya mimpi saja bukan isu ini serius pun dan sudah hubungi Datuk Seri Vida kasi settle dan tiada niat mencari publ1siti mur4han atau marketing pun. Tak terlintas di fikiran.

“Jodoh, ajal dan maut Allah tentukan, Cik Lan akui Cik Lan seorang lembut dan jangan mengh1na dan mengvtuk dari luaran saja ya tetapi sifat kelelakian itu tetap ada dan n4fsu… sebagai manusia boleh berubah apa.

“Janganlah isu ini diviralkan sampai ada netizen mem4ki hamun serta menghvkum Cik Lan,” katanya.

Dalam pada itu, Roslan akui dirinya bukan individu sempurna untuk men4wan hati Vida.

“Isu ini hanya mainan mimpi saya, Cik Lan memang tak layak pun berkahwin dengan Vida kerana Cik Lan bukan orang kaya raya pun.

“Sebagai manusia ada yang suka dan ada yang benc1, itu semua lumrah kehidupan kita diuji Allah. Yang penting kita jaga ibu dan ayah hingga akh1r h4yat, walaupun kita seorang lembut, dihina atau dic4ci manusia.

“Tak semestinya seorang lembut tak boleh bercinta ya. Dulu Cik Lan panas b4ran. Setelah arw4h ibu sak1t dan menjaganya hingga akh1r h4yat, Cik Lan banyak belajar dari kesil4pan dan cool, tak suka ambil tahu hal orang,” tambahnya.

Roslan juga memaklumkan telah menghubungi bakal suami Vida, Iqbal Zulkefli untuk mem0hon maaf berhubung kenyataan yang tular tentang mimpi tersebut.

Respon Iqbal, dirinya tidak terasa dan menganggap ia sebahagian daripada hiburan kepada netizen.

“Oh tak apa-apalah Cik Lan, saya langsung tak terasa. Sekurang-kurangnya ada juga hiburan buat saya dan netizen. Saya sangat tahu Cik Lan orang sangat baik hati, setiap kali kita jumpa.

“Saya nampak Cik Lan post, sebak pula saya baca, saya jadi teringat kisah arw4h ibu Cik Lan.

“Di saat saya bersed1h ni, Cik Lan cubalah pujuk DSV untuk nikah dengan Cik Lan. Anak mereka mahu orang yang lebih dewasa,” balas Iqbal menerusi perbualan mereka.

Terdahulu, dek kerana terlalu banyak lap0ran kisah hubungan Vida dan Iqbal, Roslan memberitahu dirinya tiba-tiba bermimpi mengahwini Vida pada Isnin.

“Cik Lan mimpi berkahwin dengan Datuk Seri Vida pula. Cik B dan Kacak terima Cik Lan seadanya. Mimpi kali pertama,” tulis Roslan.

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber : Gempak 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *