“Taknaklah bang, malulah” Kelembutan Izara Aishah hangat dibualkan Netizen di TikTok.

Penampilan Izara Aishah berterusan menjadi perhatian buat peminat, apa tidaknya manis sungguh selepas pelakon jelita ini tampil dengan mengenakan tudung.

Malah membuatkan ramai peminat bangga melihatnya juga apabila sejak beberapa hari lalu, penampilan Izara Aishah yang menjadi model untuk koleksi tudung oleh usahawan Anas Zahrin membuatkan ramai begitu suka.

Izara Aishah juga dikatakan meminta fesyen berhijab labuh bagi sesi photoshoot koleksi tudung tersebut mengundang pelakon Ombak Rindu The Series ini hangat dibualkan netizen di TikTok.

Walau bagaimanapun, video-video yang memaparkan Izara Aishah ini membuatkan peminat juga suka melihat kelembutan selebriti jelita ini apabila bercakap lalu mengundang juga peminat tersenyum sendiri melihatnya.

Dalam pada itu, sesi photoshoot Izara Aishah yang menjadi model tudung itu membuatkan namanya hangat diperkatakan oleh netizen di aplikasi TikTok disamping menarik perhatian ramai dengan memberikan pujian kepadanya yang semakin jelita dengan penampilan tersebut.

Ruangan komen juga dibanjiri dengan reaksi senang ramai dengan selebriti jelita ini yang tampil dengan imej berbeza disamping video-video mengenainya juga mendapat ribuan tanda suka oleh netizen.

Dalam salah satu video itu juga dapat membuatkan peminat dapat melihat kelembutan Izara Aishah apabila bercakap lalu berikut antara komen yang ditinggalkan peminat.

“Alolo soft je…”

Izara

“Cantiknya Izara…”

Izara

“Kenapa aku senyum sorang sorang hahahaha”

IMG_20211004_102148

Tunggu dulu, anda pasti tidak ingin ketinggalan untuk baca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Sumber: HCL 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *