[VIDEO] “Apa You Nak Buat 5 Tahun Dari Sekarang?” – Jawapan Arw4h Siti Sarah Seolah Beri ‘Petunjuk’

Vira1 di media sosial mengenai sebuah rakaman video yang pernah dilakukan oleh arw4h Siti Sarah bersama suaminya, Shuib ketika hadir di HotFm awal tahun ini. Dalam segmen #ApaYouBuatKalau : Shuib x Siti Sarah itu arw4h dipercayai telah memberi petunjuk bahawa dia akan perg1 buat selama-lamanya.

Menerusi rakaman video berdurasi 13:03 saat itu, pasangan suami isteri tersebut perlu menjawab beberapa soalan yang telah disediakan oleh pihak HotFm. Kesemua soalan tersebut akan bermula dengan ‘Apa you nak buat..’. Jika dilihat video berkenaan, arw4h Siti Sarah kelihatan gembira menjawab hampir kesemua soalan yang diajukan oleh suaminya itu. Namun begitu, ketika Shuib bertanya mengenai perancangan arw4h dalam tempoh lima tahun dari sekarang, wajah arw4h Siti Sarah kelihatan berubah dan serius.

I nak plan untuk Uwais. So, 5 tahun dari sekarang sepatutnya i dah berada di tempat itu. Itu apa yang i dah plan. I tak boleh bagitahu apa dia. Sebagai isteri, ada anak lagi satu ke? I nak tapi i t4kut. Yang kena nanti aku, yang sak!t tu siapa. Walau u ada sebelah i.

Menurut arw4h, dia sudah merancang sesuatu untuk anak sulungnya. Pada masa yang sama, arw4h sepatutnya sudah berada di suatu tempat. Namun begitu, arw4h tidak boleh memberitahu mengenai perancangannya secara lebih teliti. Sebagai isteri, arw4h juga mahukan seorang lagi anak. Arw4h juga meluahkan rasa takvt untuk bersal1n kerana kesak!tan tersebut akan dirasai sendiri oleh seorang isteri yang hendak bersal1n meskipun, suami berada di sisi.

Arwah Siti Sarah turut memberitahu dia merupakan wanita yang paling beruntung apabila mempunyai suami seperti Shuib. Di akhir video, Shuib meminta isterinya untuk menyanyikan lagu ‘Terakhir Buat Teman’ sebab lagu itu sangat best dan sesuatu.

Sumber: HotFm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Info kita

Sumber : OHBULAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *