[VIDEO] Biar Betul Bigfoot Tu Wujud! Perkongsian Pemuda Ini Raih 4.5 Juta Tontonan Di T!kTok

Perkongsian seorang pemuda yang dikenali sebagai @redduan1 di aplikasi TikTok ternyata men.curi perhatian kerana ditonton lebih empat juta kali dan menerima lebih 300,000 tanda suka.

Menerusi video berdurasi 25 saat itu, kelihatan kelibat penunggu hutan yang juga dikenali sebagai Bigfoot dapat dirakamkan ketika pemuda ini sedang berada di dalam hutan.

“Penunggu hutan gunung yang tanpa anda sedari.

“Perhatian kepada kaki hiking, pencinta hutan dan kaki pan.cing, mak.hluk ini cepat bertin.dak ag.re.sif,” katanya.

Selain itu, @redduan1 yang juga merupakan pemuda Orang Asli turut memberi amaran bahawa Bigfoot ini akan muncul setiap kali berlakunya hujan panas.

Oleh itu, beliau memohon agar orang ramai sentiasa berhati-hati ketika ingin menjalankan sebarang aktiviti di dalam hutan untuk mengelakkan perkara yang idak diingini berlaku.

“Menurut kepercayaan kami, masyarakat Orang Asli, mak.hluk ini wujud dari manusia ke.ra.mat yang gh.aib dalam keadaan ke.gilaa.n atau sain.tifik lebih dikenali sebagai Bigfoot,” ujarnya.

Ni real ke bang…?

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet ter.ke.jut dalam masa yang sama ada se.ge.lintir mereka mempersoalkan kewujudan dan keaslian video berkenaan.

Namun, ada juga segel.intir masyarakat kita yang berpendapat kewujudan Bigfoot ini memang real terutamanya ketika hujan panas kerap berlaku.

Justeru itu, keselamatan di dalam hutan harus dititiberatkan terutamanya ketika anda melakukan aktiviti hiking dan sebagainya okay!

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber:xtra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *