[VIDEO] “Bukan berg4duh, tapi..” Tular Wanita Trjun Kereta. Pasangan Ni Tampil Cerita Perkara Sebenar

“Bukan pasangan bercinta berg4duh tetapi kena g4ngguan”

Itulah perkongsian seorang pemilik kereta Myvi yang tular did4kwa berg4duh dengan kekasih sehingga menyebabkan wanita berkenaan nekad untuk ter.jun dari kereta.

Menerusi pengakuan yang dibuat melalui saluran Youtube Amirul Syakir semalam, dia men4fikan mereka pasangan kekasih dan menjelaskan wanita tersebut terkena g4ngguan semasa dalam perjalanan untuk mencari barang.

“Di sini saya jelaskan kami bukan pasangan bercinta dan hanyalah rakan sekerja, ketika itu kami keluar mencari barang-barang untuk buat ‘content’.

“Ketika itu dia terkena g4ngguan sehingga suaranya berubah, semasa saya tengah bawa kereta dia menj3rit mer4cau-r4cau dan tak tahu nak buat apa, ketika itu saya tekan lampu isyarat kecemasan sebab nak selamatkan keadaan,” katanya semalam.

Tambahnya lagi, ketika kejadian dia tidak sempat untuk menarik rakannya itu kerana kejadian berlaku terlalu pantas.

“Waktu itu pintu kereta terbuka dan saya tidak sempat tarik dia sebab pakai ‘seat belt’, tiba-tiba dia hil4ng.

“Rupa-rupannya dia dah di seberang jalan dan selepas itu baru saya tutup pintu dan m4tikan lampu isyarat kecem4san terus buat pusingan U untuk mencarinya,” jelasnya.

Video Tersebut:

Susulan perkongsian itu, rata-rata pengguna media sosial mendoakan kesihatan wanita tersebut dan ada juga yang menasihatkan orang ramai supaya tidak menyeb4rkan klip video terbabit tanpa usul periksa.

“Anggap sahaja ia sebagai ujian dari Allah atas dos4-dos4 yang kita lakukan selama ini, belajar memahami dan terima dengan hati terbuka mugkin dengan ujian yang di beri salah satu jalan untuk dekatkan diri kepada Allah,” kata Mentadak Mentadu.

“Sekarang ini fitn4h mudah sangat berleluasa. Belum si4sat dah seb4rkan, semoga keknan dan keluarga dipermudahkan urusan. Anggap benda ini ujian dari Allah S.W.T,” jelas Syahaddah Nik Nor.

“Semoga kalian dipermudahkan segala urusan, buat wanita itu saya doakan semoga awak sihat dan dijauhi segala peny4kit atau bu4tan orang,” ujar Aqillah Balqis.

Terdahulu Kosmo! melaporkan tentang keja.dian pasangan yang did4kwa sedang berg4duh dengan kekasih sehingga membuatkan wanita itu nek4d untuk t3rjun dari kereta

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.

Sumber: K! ONLINEYoutube via newspartnerlive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *