[VIDEO] Gelagat Atuk Bermain Dengan Cucu Bikin Terhibur, “Dulu Susah Senyum…”

Jika nak dibandingkan di antara anak dan cucu, pastinya ramai yang setuju bahawa cucu lah yang selalu menjadi keutamaan berbanding anak. Sama juga macam situasi yang dikongsikan ini tentang gelagat seorang atuk bersama cucu-cucunya itu.

Lelaki ini berkongsikan perubahan ayahnya selepas menerima cucu di dalam keluarga mereka. Malah ayahnya juga siap bermain dengan cucu-cucu di rumah mengalahkan seorang kanak-kanak berbeza dengan keadaannya sebelum ini.

 

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu berkongsikan gelagat atuk dan cucu yang sedang sibuk bermain di dalam rumah. Menurutnya, sebelum ini ayahnya adalah seorang yang susah untuk senyum mahupun ketawa tetapi kini semuanya berubah.

Turut dapat dilihat, dua orang kanak-kanak yang sedang bermain dengan si atuk yang turut sama membawa p1stol mainan di tangannya. Lebih melucukan, mereka siap berlakon seolah-olah sedang di dalam peper4ngan bersama pihak mvsuh.

atuk dan cucu

Bukan sahaja siap membawa p1stol mainan, gelagat atuk yang bersungguh-sungguh berlakon juga turut sama mencuit hati netizen. Sehinggakan ada yang berseloroh tidak pasti yang mana satu atuk dan yang mana satu cucu melihatkan pada gayanya ini.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama dapat relate dengan situasi yang dikongsikan ini. Malah ada yang pernah melalui situasi di mana para cucu lebih diutamakan oleh ibu bapa mereka berbanding anak-anak.

“Parents lebih sayang cucu dari anak sendiri.”

gelagat atuk

“Abah saya pencen polis tegas tapi sporting, g4rang ada masanya. Tapi dengan cucu buat lah apa pun atuk tak marah…”

cucu

“Bila dapat atuk yang macam ni kadang-kadang tertukar mana cucu mana atuk.”

komen

“Kalau dengan anak nak makan sesuatu dah terlepas takde nak patah balik. Kalau dengan cucu, sanggup patah balik ni…”

tik tok

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *