[VIDEO] Terkena Alahan Isteri Meng4ndung, Lelaki Ini Munt4h Tervk Terpaksa Tukar Driver,- Bikin Netizen Terhibur

Kebiasaannya, wanita meng4ndung akan mengalami alahan seperti munt4h-munt4h

Dalam erti kata lain, mereka akan merasakan pengalaman morning sickness berbulan-bulan. Tetapi, ada juga yang tidak mengalami pengalaman sebegitu kerana si suami yang terkena alahan.

Sama seperti sebuah video ini apabila seorang lelaki mengalami munt4h tervk semasa isterinya meng4ndung menarik perhatian ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@fatehahefa7392rasa bahagia bila pegnen xda alahan tpi kesian plak tgk dia yg kena alahan org pegnen…sabr wahai husbnd iya b’tahan sja #pejuangektopik9week6day#fyp♬ Dj Beta Janji Beta Jaga Slow – DJ Mbon Mbon

Terpaksa tukar driver sebab munt4h tervk tengah jalan

Menerusi perkongsian video daripada @fatehahefa7392, kelihatan lelaki itu terp4ksa berhenti beberapa kali di tepi jalan gara-gara tidak t4han alahan dan mvntah tervk semasa isterinya meng4ndung.

“Rasa bahagia bila pregnant takda alahan tapi kesian pula tengok dia yang kena alahan orang pregnant. Sabar wahai husband ya bertahan saja,” tulis isterinya di kapsyen.

“Itulah dinamakan sehati sejiwa sama-sama meng4ndung, cuma yang mel4hirkan isterinya je. Tahniah ya jaga baby baik-baik” – Netizen

Ketika artikel ini ditulis, video tersebut telah mendapat 324.5K tontonan, 24.2K tanda suka dan 1.4K perkongsian di TikTok.

Rata-rata netizen turut terhibur melihat gelagat suami wanita itu yang terkena alahan isterinya.

Malah, ada juga yang berpendapat bahawa lelaki yang mengalami alahan semasa isteri sedang meng4ndung itu tandanya mereka sangat menyayangi si isteri.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber : Says

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *