Walaupun Menerima Kec4man, Ustaz Ebit Lew Kongsi Rasa Gembira Dapat ‘Dating’ Dengan Isteri

Meskipun menerima kec4man bertubi-tubi, pendakwah terkenal, Ustaz Ebit Lew tetap memberikan perkongsian aktivitinya bersama isteri.

Dapat ‘Dating’ Sambil Beli Barang

Menerusi laman Twitter, pend4kwah ini meluahkan rasa gembiranya dapat ‘dating’ bersama isterinya ketika membeli barang di Elewsmart.

“Best dating sambil beli barang di Elewsmart. Bidadari ambil 1. Saya tambah 2. Bidadari kenapa ambil 1. Sebab taknak susahkan suami.

Suami ambil banyak-banyak semua sebab nak bidadari senyum. Senyumannya bidadari kebahagiaan suami. Ubat hadiah Allah. Penyejuk hati.”-Ustaz Ebit Lew

“Terima Kasih Bidadariku”-Ustaz Ebit Lew

Beliau turut berterima kasih buat isterinya yang sentiasa tersenyum dan membesarkan Allah pada anak-anak.

“Terima kasih bidadariku sentiasa tersenyum dan memuji Allah sentiasa. Membesarkan Allah pada anak-anak dan buat Ta’lim rumah. Bila kita besarkan Allah dalam percakapan hati jadi tenang. Letak akhirat di depan.

REDHA ALLAH matlamat hidup kita pasti bahaga…tiada yang boleh beri rasa bahagia selain Allah. Lailaha ilallah. Hidup hanya nak sukakan Allah.”-Ustaz Ebit Lew

Nama Ustaz Ebit Lew kembali menjadi perhatian setelah heboh seorang pengguna laman Twitter yang berkongsi pautan Telegram yang memb0ngkarkan kisah pendakwah terkenal tersebut.

Kita doakan yang baik-baik sahaja ya. Harap Dapat selesaikan dengan cepat. 

Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ

Sumber : Murai 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *