Wanita c4mpak PS5 teman lelaki dari tingkat atas untuk balas dend4m, “Aku akan sam4n dia…”

Wanita mempunyai pelbagai cara ‘kreatif’ untuk balas dend4m apabila hati mereka dis4kiti oleh pasangan yang melakukan kesalahan.

Dari menghantar satu lori bawang ke rumah bekas teman lelaki kepadalah menumpahkan glitter pada barang pasangan mereka, sikap pasif agresif itu membuatkan sesetengah lelaki takut untuk berterus terang dengan teman wanita mereka.

Seperti sebuah video yang telah mencVri tumpuan ramai di Twitter ini pula, seorang wanita bertindak membuang konsol PS5 yang dipercayai milik teman lelakinya untuk balas dend4m.

Dalam video TikTok yang dikongsikan semula oleh pengguna Infamous Dinero itu, seorang wanita dilihat berdiri di balkoni sambil memegang sebuah PS5, sementara 2 orang rakannya merakam aks1nya itu.

Salah seorang rakannya dapat didengari berkata “go, go, go”, menggalakkan wanita itu untuk mencapakkan konsol game berkenaan, sementara rakannya yang seorang lagi menasihatkannya supaya mengalah.

Namun wanita berkenaan tidak berfikir panjang dan terus menc4mpakkan peranti bernilai tinggi itu ke bawah sementara rakan-rakannya menjerit terkejut.

Tindakan wanita itu mengundang pelbagai komen dari netizen, rata-ratanya tidak dapat menerima bahawa dia lebih sanggup membazir dari menjual semula peranti itu.

Kenapa kau tak jual je…”

 

 

“Kalau kau nak dia betul2 menyesal tinggalkan dia dengan kelas…”

 

“Aku akan sam4n perempuan ni…”

 

“Kalau dia buat depan aku…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Info kita

Sumber : HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *